Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Metselbedrijf Groningen

In verschillende situaties heeft u een metselbedrijf Groningen nodig. Dit kan bij voorbeeld het geval zijn bij het bouwen van een nieuwbouwwoning of het renoveren van een bestaand huis. Ook als u een aanbouw aan uw huis wilt laten bouwen is een erkend bedrijf voor het metselwerk natuurlijk onontbeerlijk. Wanneer u een beroep doet op ons vakmanschap dan kunt u ervan verzekerd zijn dat het metselwerk in goede en vertrouwde handen is.

Laat het herstel en onderhoud aan uw woning over aan het metselbedrijf Groningen

In de provincie Groningen ontstaat helaas regelmatig schade aan woningen door de in dit deel van het land voorkomende aardbevingen als gevolg van de gaswinning. Het herstel van deze schade, maar ook regulier onderhoud aan daken en gevels, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze ervaren metselaars gaan graag voor u aan de slag. U kunt het metselbedrijf Groningen inschakelen voor al uw metselwerkzaamheden, zowel bij nieuwbouw als bij onderhoud of renovatie. Blijf dus niet zitten met schade na een aardbeving, of regel nu het metselbedrijf dat voor u aan de slag gaat voor de renovatie van uw woning.

Wij sturen u graag een offerte voor uw metselwerkzaamheden

Wilt u een scherp geprijsde offerte voor het metselwerk aan uw woning of bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen via telefoonnummer 0595 – 43 44 20. Natuurlijk zijn wij ook per e-mail bereikbaar, stuur uw bericht dan naar info@khgevelonderhoud.nl. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.