Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Metselwerk herstellen Groningen

Heeft u schade aan metselwerk opgelopen of wilt u graffiti verwijderd zien van muren of wanden? Dan kunt u voor dergelijke klussen en ook voegwerk, gevelreiniging en gevelbescherming Koos Huizing Gevelonderhoud inschakelen. Met ruim dertig jaar ervaring bezit KH Gevelonderhoud de expertise en kunde om oud voegwerk te verwijderen, met de hogedrukspuit te werken en daarna het onderhoud aan de gevels te beginnen. Van impregneren, vochtstralen tot en met het herstellen van aardbevingsschade; Koos Huizing Gevelonderhoud is van alle markten thuis.

KH Gevelonderhoud doet metselwerk herstellen in Groningen

Atmosferische invloeden kunnen impact hebben op de staat van uw gevels. Al uw renovatiewerkzaamheden en gevelreiniging of –onderhoud kunt u door Koos Huizing Gevelonderhoud laten verzorgen. Eerst inventariseren we de schade of het benodigde herstel en daarbij luisteren we natuurlijk ook naar uw eigen wensen. Vervolgens maken we een kostenplaatje op en kunt u van ons vakwerk verwachten als u akkoord gaat met ons en bereid bent afspraken met ons te maken. Betrouwbaarheid, vakwerk en klantvriendelijkheid zijn drie kernwoorden uit onze bedrijfsfilosofie.

Neem contact op met Koos Huizing Gevelonderhoud met al uw vragen

U kunt ons op afspraak een bezoek brengen aan de Uithuizerweg 19 te Uithuizermeeden. Daarnaast kunt u per telefoon (0595 434420) of per email (info@khgevelonderhoud) contact met ons opnemen. Gelieve e-mails overdag te sturen zodat we uw vragen met betrekking tot onze werkzaamheden of offertes niet over het hoofd zien wegens drukte. Wij streven ernaar om uw vraag of probleem zo spoedig mogelijk te behandelen.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m medio 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom nazomer en/of najaar 2024 e.e.a ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.