Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Onderhoud buitengevel Groningen

Welkom op de site van Koos Huizing Gevelonderhoud voor gevelreiniging- en onderhoud, voegwerk en herstelwerk. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in het vak en zijn daarom ook specialisten op het gebied van gevelonderhoud. Bent u op zoek naar een bedrijf in Groningen die uw gevel kan renoveren en repareren? Dan zit u bij Koos Huizing op het goede adres.

Buitengevel onderhoud

Alle soorten weer tasten gevels aan en daarom lijden deze vaak aan schade en viezigheid. Koos Huizing Gevelonderhoud kan uw gevel repareren en reinigen en er tegelijkertijd voor zorgen dat uw gevel een duurzame behandeling krijgt. Het is afhankelijk van het soort vervuiling dat uw gevel heeft aangetast, maar er zijn verschillende soorten reinigingstechnieken die toe te passen zijn. Een van deze technieken is het reinigen van de gevel door hoge druk met heet water of door vochtstralen. Daarnaast beschermen we ook meteen uw gevel door deze te impregneren met een waterafstotend goedje zodat vochtintreding verleden tijd is. Ook brengen we een anti-graffiti coating aan, zodat u daar ook geen last van zult hebben in de toekomst. Uw gevel geniet zo van jarenlange bescherming van allerlei omstandigheden.

Neem contact op

Als u graag uw gevel wilt laten onderhouden en repareren, neem dan contact op met Koos Huizing Gevelonderhoud. U kunt ook een offerte aanvragen, zodat u een beetje kunt inschatten wat de kosten gaan zijn. Wilt u liever eerst meer informatie over ons gevelonderhoud, bel dan naar 0595 - 434420 of stuur een mail info@khgevelonderhoud.nl.

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 1 à 2 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2022 meer als vol, eventuele uitvoering werkzaamheden voor nieuw aangevraagde offertes daarom in 2023.
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.