Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Scheurherstel aardbevingschade

Heeft u huis of bedrijfspand door een aardbevingschade opgelopen aan uw gevels? Dan kunt u door Koos Huizing Gevelonderhoud de aardbevingschade laten herstellen met behulp van de HAS-methode. KH Gevelonderhoud heeft jarenlange ervaring in voegwerk, gevelreiniging en gevelbescherming en inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd. Middels kennis en expertise wordt eerst oud voegwerk verwijderd waarna het onderhoud kan beginnen. De werkzaamheden van KH Gevelonderhoud varieert van het impregneren, vochtstralen of het verwijderen van graffity van stuc- en metselwerk.

De prijs van scheurherstel aardbevingschade

De atmosferische invloeden van weer en omgeving zullen uw gevels na verloop van tijd aantasten. Als u uw gevelonderhoud of –renovatie laat verzorgen door Koos Huizing Gevelonderhoud dan kunt u rekenen op een fraai afgewerkt en kwalitatief hoogstaand resultaat. Vakwerk en precisie zijn ons namelijk niet vreemd. Door eerst te overleggen met Koos Huizing Gevelonderhoud over de mogelijkheden en de mogelijke oplossingen voor al uw gevelproblemen, komt u erachter wat ons voorstel is en de prijs die wij in gedachten hebben voor de klus. Als u het eens bent met de gemaakte afspraken en voorgestelde prijzen beginnen we binnen no time aan de klus.

Neem contact op met Koos Huizing Gevelonderhoud

Koos Huizing Gevelonderhoud is gelegen aan de Uithuizerweg 19 in Uithuizermeeden. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0595 434420. Daarnaast kunt u ons, bij voorkeur overdag, een email schikken naar info@khgevelonderhoud.nl voor al uw vragen. Aangezien wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben zullen wij uw vraag of offerte zo spoedig mogelijk behandelen. Wij van KH Gevelonderhoud zien uit naar een prettige samenwerking.

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.