Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Scheurherstel gevel Groningen

De gevels van de huizen in Groningen hebben het zwaar te verduren. Door de regelmatig voorkomende aardbevingen als gevolg van de gaswinning ontstaat schade aan huizen en andere gebouwen. Dit is uiteraard heel vervelend voor bewoners en voor mensen die hun pand in de verkoop hebben. Scheurherstel gevel Groningen is daarom in deze regio regelmatig nodig. Natuurlijk zijn er ook andere oorzaken waardoor er schade in de gevel ontstaat. Dit kan bij voorbeeld het gevolg zijn als de woning verzakt of doordat de gevels langdurig niet goed zijn onderhouden.

Laat een vakman het scheurherstel gevel Groningen uitvoeren

Heeft u schade aan uw gevel? Kies dan een vakman om deze schade te herstellen. Hiermee voorkomt u dat de schade uiteindelijk verergert door ondeskundig scheurherstel gevel Groningen. De vakman weet precies hoe een beschadigde gevel moet worden hersteld. Hiervoor gebruiken wij de modernste technieken zodat de herstelwerkzaamheden niet voor niets zijn uitgevoerd. Na het herstel van de gevelschade is de gevel weer net zo sterk als voordat de schade ontstond. Scheurherstel kan worden uitgevoerd voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Een vrijblijvende offerte voor scheurherstel van uw gevel

Heeft u schade aan uw gevel die u graag deskundig wilt laten herstellen? Vraag dan nu direct een vrijblijvende offerte aan bij KH Gevelonderhoud. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0595 – 43 44 20. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen. Ons adres is info@khgevelonderhoud.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.