Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Scheurherstel woning Groningen

In Groningen lopen veel woningen schade op als gevolg van de aardbevingen, veroorzaakt door de gaswinning in deze provincie. Ondanks dat de regering besluit de gaswinning terug te brengen zijn er veel huizen met schade. Heeft ook uw woning schade opgelopen dan kunt u voor scheurherstel van uw woning in Groningen terecht bij KH Gevelonderhoud. Wij komen de schade bij u opnemen en brengen vervolgens een offerte uit voor het herstellen hiervan. Deze schade kunt u in veel gevallen verhalen op de verantwoordelijken. Als u hiervoor juridische hulp nodig heft is ook dat mogelijk.

Laat scheurherstel aan uw woning in Groningen tijdig uitvoeren

Het is belangrijk om niet te lang te wachten met het uitvoeren van scheurherstel aan uw woning in Groningen. Als een scheur niet wordt gerepareerd kan deze verergeren en dat kan weer leiden tot lekkage of verlies van wooncomfort door tocht. Uiteraard vermindert ook de waarde van uw woning als er schade aan de muren zichtbaar is. KH Gevelonderhoud kan in de meeste gevallen de schade aan uw woning of bedrijfspand zodanig herstellen dat er nog maar weinig van te zien is. Uiteraard wordt hierbij de structuur van de muren intact gelaten. 

Vraag een offerte aan voor het herstellen van uw pand

Heeft u een scheur in de muur van uw woning? Neem dan contact met ons op voor deskundig herstel. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@khgevelonderhoud.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar onder telefoonnummer 0595 – 43 44 20. Wij brengen zo spoedig mogelijk een offerte uit voor uw opdracht.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 1 à 2 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2022 meer als vol, eventuele uitvoering werkzaamheden voor nieuw aangevraagde offertes daarom in 2023.
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.