Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Voegbedrijf voor particulieren en bedrijven in Assen

U bent zuinig op uw woning en zoekt daarom een professioneel voegbedrijf om uw gevel onder handen te nemen? Welkom bij KH Gevelonderhoud, de specialist in voegwerk voor particulieren en bedrijven. Met een team van gekwalificeerde voegers verzorgen we onderhoud en renovatie in heel Noord-Nederland. Dat doen we altijd transparant, snel en volgens gemaakte afspraak. Maak nu vrijblijvend kennis met ons voegbedrijf, we staan u ook graag in Assen terzijde.

Spreekt de veelzijdige dienstverlening van ons voegbedrijf u in Assen aan?

KH Gevelonderhoud beschikt over specialisten die alle disciplines van het voegvak beheersen. Of het nu gaat om gladwerk, borstelwerk, schaduw voegen, holle voegen, snij- of knipvoegen; we kunnen het allemaal voor u verzorgen. En dat is belangrijk, want een voeg dient namelijk niet alleen om het metselwerk bij elkaar te houden. Ook de uitstraling van uw gevel en de overige gebruikte materialen spelen een grote rol bij de keuze voor een voeg. Praat gerust eens met ons door over hoe we u als voegbedrijf in Assen van dienst kunnen zijn.

Vraag een offerte aan voor de diensten van ons voegbedrijf in Assen

KH Gevelonderhoud is een allround voegbedrijf dat in Assen ook diensten als dak- en gevelreiniging, vochtstralen, impregneren en graffitiverwijdering aanbiedt. Zo kunnen we u een totale geveloplossing bieden. Voordat u in zee gaat met ons voegbedrijf, maken we uiteraard eerst een grondige analyse van uw huidige woonsituatie en bespreken we uw wensen. Met die informatie maken we een passend onderhoud- of renovatievoorstel. We leggen daarin duidelijk vast wat we doen en wat u daarvoor betaalt. Geen verrassingen achteraf dus, en dat is wel zo prettig. Neem vandaag nog contact op met ons voegbedrijf en maak in Assen kennis met onze zorgvuldige werkwijze.
 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.