Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Professioneel voegbedrijf in Groningen voor uw gevelonderhoud

Door ouderdom of weersinvloeden kan het noodzakelijk zijn dat een voegbedrijf de gevel van uw woning of bedrijfspand in Groningen komt onderhouden of renoveren. Met KH Gevelonderhoud bent u verzekerd van een professionele partner met ruim twintig jaar ervaring in het vak. We werken met gekwalificeerde en gespecialiseerde voegvaklieden, die zorgvuldig uw oude voegen verwijderen en uw gevel reinigen. Vervolgens zorgt ons voegbedrijf ervoor dat uw pand in Groningen er dankzij nieuw, duurzaam voegwerk weer jaren tegenaan kan.

Voegbedrijf in Groningen beheerst verschillende voegtechnieken

Als professioneel voegbedrijf beheerst KH Gevelonderhoud verschillende voegtechnieken. Daardoor kunnen we de voeg afstemmen op de uitstraling van uw huis of bedrijfspand in Groningen. Gladwerk ziet er namelijk anders uit dan borstelwerk en een schaduwvoeg geeft een ander effect dan een holle voeg of een snij- of knipvoeg. De specialisten van ons voegbedrijf adviseren u in Groningen graag over de verschillen.

Vraag een offerte aan bij ons voegbedrijf in Groningen

Als u ons voegbedrijf inschakelt voor voegwerkzaamheden in Groningen, mag u rekenen op een integere en transparante werkwijze. Bij KH Gevelonderhoud staat het belang van de opdrachtgever altijd centraal. Daarom analyseren we eerst de staat van uw woning of pand. En gaan we om tafel om uw wensen te bespreken. Dat vertalen we in een heldere offerte, met daarin een duidelijk overzicht van de benodigde werkzaamheden en de bijbehorende prijs. Zo weet u waar u van op aan kunt als we als voegbedrijf bij u in Groningen aan de slag gaan. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m medio 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom nazomer en/of najaar 2024 e.e.a ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.