Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Ik zoek een voegbedrijf in Haren met expertise op het gebied van voegwerk

Als u een voegbedrijf uit Haren zoekt met expertise op het gebied van voegwerk dan hoeft u niet verder te zoeken. Koos Huizing heeft u alles rond gevelonderhoud te bieden. Dat onderscheidt zich ten eerste in drie dingen:

  • voegwerk
  • reiniging
  • bescherming.

Wij houden ons voornamelijk bezig met voegwerk en zijn meesters in het renoveren van gevels. Met speciale technieken zorgen wij ervoor dat het oude voegwerk eruit wordt gehaald. Dit doen we door te slijpen of te hakken en gebeurt altijd zeer nauwkeurig. Vervolgens wordt de gevel zeer precies onder hoge druk gereinigd. De laatste stap is het aanbrengen van nieuw voegwerk. We zorgen ervoor dat dit naadloos aansluit op de rest van de gevel. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten voegwerk, zoals gladwerk, borstelwerk, schaduw voeg, holle voeg, snij voeg of knipvoeg.

Ik zoek een voegbedrijf in Haren voor een effectieve reiniging van mijn gevel

Naast het verzorgen van kundig voegwerk kunt u bij ons voegbedrijf uit Haren terecht voor een effectieve reiniging van uw gevel. Wij zorgen voor een intense reiniging van uw gevel en laten al het vuil verdwijnen. Dankzij onze speciale reinigingstechnieken wordt ervoor gezorgd dat uw gevel de komende jaren in goede conditie blijft. Ook het verwijderen van graffiti vormt met onze speciale reinigingstechnieken geen probleem.

Ik zoek een voegbedrijf in Haren voor een optimale bescherming van mijn gevel

Naast eerder genoemde werkzaamheden zijn we perfect in staat om als voegbedrijf in Haren te zorgen voor een optimale bescherming van uw gevel. Dat gebeurt door waterafstotend te impregneren. Daardoor laten de voegen van de gevel geen vocht meer toe en kan het voegwerk amper worden aangetast. Door te kiezen voor onze optimale bescherming garandeert u dat ons kwalitatieve voegwerk nog jarenlang goed blijft. Meer informatie hiervoor kunt u vrijblijvend opvragen bij ons voegbedrijf in Haren.

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.