Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Schakel ons voegbedrijf in voor uw gevelonderhoud en -renovatie in Hoogezand

Om het metselwerk van uw woning te beschermen, kan het nodig zijn om een voegbedrijf in te schakelen die uw gevel in Hoogezand onder handen neemt. In zo’n geval is het prettig als u kunt terugvallen op een ervaren onderhoudsspecialist. KH Gevelonderhoud is zo’n specialist. Al ruim tien jaar onderhouden en renoveren we de buitenkant van bedrijfspanden, monumentale villa’s, middenwoningen en appartementen. Die expertise zet ons voegbedrijf ook graag voor u in Hoogezand in.

De voordelen van een gespecialiseerd voegbedrijf voor uw klus in Hoogezand

Waarom u een gespecialiseerd voegbedrijf inschakelt voor het vernieuwen of onderhouden van uw voegwerk in Hoogezand? Doordat KH Gevelonderhoud iedere dag bezig is met voegwerk, weten we als geen ander wat er nodig is voor een duurzaam resultaat. We beschikken over vakkundig opgeleide voegspecialisten die verschillende voegsoorten kunnen aanbrengen in Hoogezand. Want een voeg moet ook passen bij de uitstraling van uw pand. Ons voegbedrijf adviseert u graag over welke voegtechniek past bij uw woning of kantoor in Hoogezand.

Aanvullende diensten die ons voegbedrijf in Hoogezand biedt

Om optimaal te profiteren van nieuw voegwerk, kan ons voegbedrijf uw gevel in Hoogezand impregneren. Hierdoor zijn de voegen jarenlang beschermd tegen regen en vocht dat van buiten uw gevel binnendringt. Daarnaast kunnen we voor u speciale coatingen aanbrengen die de buitenkant van uw woning of pand beschermen tegen graffiti. Zo heeft u jarenlang plezier van een mooie gevel. Neem vrijblijvend contact met ons voegbedrijf op voor al uw vragen over onze diensten en hoe we in Hoogezand te werk gaan.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.