Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Voegbedrijf in Leek voor deskundig voegwerk

Met ruim 20 jaar ervaring kunt u bij ons voegbedrijf in Leek rekenen op deskundig voegwerk. Het is een van de werkzaamheden die valt onder het gevelonderhoud dat wij uitvoeren. In het kort zijn er drie kerntaken waarvoor u bij ons terecht kunt, namelijk:

  • voegwerk
  • reiniging
  • bescherming.

We beginnen met het voegwerk. Bij deze werkzaamheid zorgen wij voor een renovatie van het voegwerk. We beginnen met het verwijderen ervan en slijpen of hakken het oude voegwerk eruit. Vervolgens reinigen we de gevel onder hoge druk en brengen we nieuw voegwerk aan dat naadloos aansluit bij de rest van de gevel. We zijn gespecialiseerd in verschillende soorten voegwerk, zoals: gladwerk, borstelwerk, schaduw voeg, holle voeg, snij voeg of knip voeg.

Voegbedrijf in Leek voor effectieve reiniging van gevels en daken

Naast het voegwerk dat wij uitvoeren bestaat het gevelonderhoud van ons voegbedrijf uit Leek ook uit het reinigen van gevels en daken. Door weersinvloeden worden gevels en daken aangetast door vuil en kan het zelfs beschadigen. Wij zorgen ervoor dat uw gevels en daken op een effectieve manier worden gereinigd zodat ze jarenlang mooi blijven. Kampt u met graffiti op uw gebouw? Ook dat kunnen wij weghalen, net als oude verflagen van stuc- en metselwerk.

Voegbedrijf in Leek voor het beschermen van gevels

De derde werkzaamheid waar wij ons als voegbedrijf in Leek op focussen is het beschermen van gevels. Dat doen we door de gevels te voorzien van een waterafstotend middel. Dit zorgt ervoor dat er geen vocht in de gevel kan trekken en beschermt de muur voor meerdere jaren tegen invloeden van buitenaf. Tevens behandelen wij de muur met beschermende middelen en coatings tegen graffiti. Bent u geïnteresseerd in onze dienst en wilt u er meer over weten, neem dan contact op met ons voegbedrijf in Leek.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.