Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Een professioneel voegbedrijf uit Roden voor voegwerk

Als u een professioneel voegbedrijf uit Roden zoekt voor deskundig voegwerk dan heeft u de juiste gevonden in de vorm van Koos Huizing Gevelonderhoud. Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met het onderhouden van gevels en zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Grofweg kun je die verdelen in de driedeling:

  • voegwerk
  • reiniging
  • bescherming.

We bespreken eerst ons deskundige voegwerk. Wij zorgen voor een professionele renovatie van het voegwerk en dat begint met het weghalen van het oude voegwerk. Dit kunnen we eruit hakken of slijpen waarna de gevel grondig gereinigd wordt onder hoge druk. De laatste stap is het aanbrengen van nieuw voegwerk. Dit gebeurt op zo’n manier dat het nieuwe voegwerk naadloos aansluit bij de rest van de gevel. Wij kunnen verschillende soorten voegwerk voor u aanbrengen, zoals gladwerk, borstelwerk, schaduw voeg, holle voeg, snij voeg of knip voeg.

Een specialistisch voegbedrijf uit Roden voor nauwkeurige reiniging

Wilt u uw gevel effectief en nauwkeurig laten reinigen door ons voegbedrijf uit Roden? Ook dat is iets wat wij voor u kunnen uitvoeren. Het weer zorgt ervoor dat uw gevel aangetast raakt, bevuild wordt en mogelijk beschadigd is. Wij zorgen ervoor dat de gevel geheel hersteld en effectief gereinigd wordt zodat de gevel er de komende jaren fris en schoon uitziet. Ook als uw gevel met graffiti is beklad kunt u ons schakelen. Wij zorgen ervoor dat dit verwijderd wordt en kunnen dat ook doen bij oude verflagen van stuc- en metselwerk.

Een kwalitatief voegbedrijf uit Roden voor de juiste bescherming

U kunt ervoor kiezen om uw gevel door ons voegbedrijf uit Roden te laten beschermen tegen weersomstandigheden en graffiti. Wij brengen een waterafstotend middel aan op de muren waardoor er geen vocht meer kan doordringen in de muren en uw gevel jarenlang beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Klinkt goed, niet waar? Neem vrijblijvend contact op met ons voegbedrijf uit Roden en wij vertellen u graag meer.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.