Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Zelfstandig voegbedrijf verzorgt onderhoud en renovatie van uw gevel in Winschoten

Bent u op zoek naar een voegbedrijf dat uw gevel in Winschoten snel en vakkundig onderhoudt of renoveert? KH Gevelonderhoud is al ruim tien jaar zelfstandig actief in Noord-Nederland. Voor zowel bedrijven als particulieren verzorgen we hoogwaardig en duurzaam voegwerk. Als specialist beheersen we verschillende voegtechnieken, zoals gladwerk, borstelwerk, schaduw voegen, holle voegen en snij- of knipvoegen. Ons voegbedrijf is ook u in Winschoten graag van dienst.

Het belang van het inschakelen van een professioneel voegbedrijf in Winschoten

Voegwerk maakt uw woning in Winschoten niet alleen fraaier, het heeft ook een belangrijke bouwkundige functie. Het beschermt uw metselwerk namelijk tegen vocht en vorst. Daarom is het van groot belang om het voegwerk van uw woning door een professioneel voegbedrijf te laten onderhouden of renoveren. In dat laatste geval hakken of slijpen de specialisten van KH Gevelonderhoud de oude voegen uit uw woning in Winschoten. Daarna wordt uw gevel grondig gereinigd en brengt ons voegbedrijf nieuwe voegen aan die passen in het bestaande werk.

Zo gaat ons voegbedrijf te werk bij u in Winschoten

KH Gevelonderhoud vindt het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten als u ons voegbedrijf inschakelt voor een klus in Winschoten. Daarom maken we allereerst een goede analyse van uw gevel. En inventariseren we uw wensen. Op basis daarvan komen we tot een duidelijke offerte. Zo weet u precies waar u straks welk bedrag voor betaalt. Neem vrijblijvend contact op om uitgebreid kennis te maken met ons voegbedrijf en de diensten die we u in Winschoten te bieden hebben.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.