Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Hulp van een voeger in Delfzijl bij gevelonderhoud 

Het kan noodzakelijk zijn om de gevel van uw woning eens in de zoveel jaar te laten onderhouden. Door de jaren heen kan er een groene aanslag op de gevel zijn ontstaan, kan het voegwerk kleine scheurtjes bevatten, enzovoorts. Het herstel van een gevel kunt u het beste overlaten aan een professionele voeger. Zoekt u een voeger in Delfzijl of de omgeving hiervan? De voegers van KH Gevelonderhoud staan voor u klaar, om de herstelwerkzaamheden aan het voegwerk van uw woning voor u uit te voeren. Samen zorgen we ervoor, dat uw gevel in z’n oude stijl en staat hersteld wordt. 

Voeger in Delfzijl met een jarenlange ervaring inschakelen 

Schakelt u een voeger van KH Gevelonderhoud in, dan weet u zeker dat u voor een vakman kiest. Onze voegers hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten voegwerkzaamheden. Naast het verwijderen van uw voegen en het reinigen van de gevel, kunnen we verschillende vormen van voegwerk aanbrengen. Kies bijvoorbeeld tussen gladwerk, borstelwerk, een holle voeg, een snij- of knipvoeg en een schaduwvoeg. De mogelijkheden zijn enorm! Het verzekert u van een oplossing, die aansluit op uw persoonlijke smaak en wensen. 

Advies van een voeger nabij Delfzijl

Wilt u weten welke vorm van voegwerk het beste past bij de stijl van uw woning? Of heeft u direct een voeger in Delfzijl nodig voor voegwerkzaamheden aan de gevel? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen onze mogelijkheden graag aan u voor, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Samen komen we tot een oplossing die bij uw wensen en woning past en daarbij van een hoge kwaliteit is! 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 1 à 2 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2022 meer als vol, eventuele uitvoering werkzaamheden voor nieuw aangevraagde offertes daarom in 2023.
 

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.