Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

KH Gevelonderhoud

Voegwerk in Appingedam uit laten voeren 

Begint de bestaande voeg in de buitenmuur versleten te raken? Breken er steeds vaker losse stukjes voeg uit het bestaande voegwerk? Het kan een goed moment zijn om voor nieuw voegwerk in Appingedam te kiezen. KH Gevelonderhoud is uw partner voor het uitvoeren van voegwerk. Wij hebben een ruime ervaring in het herstellen van beschadigde, versleten gevels. Ook voor het aanbrengen van nieuw voegwerk in Appingedam, bijvoorbeeld bij een aan- of nieuwbouw, kunt u op onze professionals rekenen. Bij de uitvoering van het voegwerk maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Op deze manier leveren we u niet alleen een oplossing die op uw wensen aansluit, maar ook een die duurzaam is. 

Aan de slag met voegwerk in Appingedam 

Bij het herstellen van bestaand- of het aanbrengen van nieuw voegwerk in Appingedam heeft u verschillende mogelijkheden. Voegwerk kan bijvoorbeeld in diverse stijlen worden aangebracht. Kiest u voor een strakke, moderne voeg, of geeft u de voorkeur aan een klassieker alternatief? We leggen de verschillende mogelijkheden vooraf graag aan u voor, om u een goed beeld te geven van hetgeen mogelijk is. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen, alvorens we het voegwerk in Appingedam aanbrengen. 

Advies bij herstellen voegwerk in Appingedam 

Is uw voegwerk in Appingedam beschadigd geraakt als gevolg van recente aardbevingen in de omgeving? In dat geval adviseren we u graag over de wijze waarop u het voegwerk kunt laten herstellen. Mogelijk moet er meer gebeuren, dan slechts het vernieuwen van het gescheurde voegwerk. U wilt voorkomen dat aardbevingen de constructie van uw woning of bijvoorbeeld uw bedrijfspand verzwakken. Neem eens contact op met KH Gevelonderhoud, zodat we u meer kunnen vertellen over de beste aanpak in uw situatie. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m medio 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom nazomer en/of najaar 2024 e.e.a ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.