Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Voegwerk Assen

Bij goed gevelonderhoud hoort ook dat indien nodig de voegen worden vervangen. Dit is zeer specialistisch werk. Eerst moeten de oude voegen of resten daarvan worden verwijderd door alle voegen tussen de stenen uit te hakken of te slijpen. Als deze klus is geklaard kunnen de gekwalificeerde voegers van KH Gevelonderhoud aan de slag om de nieuwe voegen aan te brengen en er zo voor te zorgen dat de gevel er weer als nieuw uitziet. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verschillende soorten voegen, zodat wij in principe iedere muur kunnen behandelen. Bent u op zoek naar een specialist voor het herstellen van voegwerk Assen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw voegwerk vakkundig gerenoveerd

De vakmensen van KH Gevelonderhoud staan voor u klaar om uw gevel weer van een mooi nieuw voegwerk te voorzien. De waarde van uw pand zal zeker stijgen wanneer u voor het voegwerk Assen een beroep op ons doet. Wij leveren uitsluitend professionele kwaliteit. Wij zullen de door u gevraagde werkzaamheden bovendien snel en efficiënt uitvoeren zodat de overlast voor u zo kort mogelijk zal duren.

Vraag uw offerte vandaag nog aan

Zijn de voegen van uw gevel aan een opknapbeurt toe? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor deze werkzaamheden. U kunt ons uw gegevens mailen op info@khgevelonderhoud.nl. Wilt u liever telefonisch contact dan zijn wij dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0595 – 43 44 20. Wij doen u graag een passend aanbod voor de renovatie van uw gevels.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.