Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Voegwerk Groningen

Als u uw gevel een mooiere en schonere look wilt geven dan begint u bij het voegwerk. Met nieuw voegwerk krijgt uw gevel meteen een betere uitstraling. Voegwerk Groningen staat voor kwaliteit en jarenlange ervaring. Wij werken volgens de volgende principes: transparantie, tijdigheid en juistheid. We analyseren uw situatie, bespreken uw wensen en doen u een aanbod. Als u ingaat op ons aanbod worden er duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden en de prijs. Zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Dat is wel zo prettig.

Voegenrenovatie

Wanneer uw gevel beschadigd of vervuild is of u wilt simpelweg dat deze er mooier uit gaat zien dan begint u bij het voegwerk. Want een renovatie van uw gevel begint met het aanpakken van de voegen. Wij slijpen of hakken de oude voegen weg. Hierna wordt de gevel door middel van hoge druk schoongemaakt. Nu kunnen onze gekwalificeerde medewerkers nieuw voegwerk aanbrengen. Dit voegwerk wordt aangepast aan het al bestaande werk, zodat er een mooi geheel ontstaat. Ons bedrijf kan allerlei soorten voegwerk voor u realiseren. De voegers kunnen onder andere voor uw gladwerk, borstelwerk, en een schaduw voeg opleveren. Dus verschillende specialismen onder dezelfde dak.

Vraag naar onze prijzen

Wilt u een prijsopgave van een bepaald soort voegwerk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website. U kunt ons natuurlijk ook contacteren over allerlei soorten vraag aangaande onze werkzaamheden. Als u uw gegevens achterlaat op onze website dan krijgt u zo snel mogelijk een antwoord van ons.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m medio 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom nazomer en/of najaar 2024 e.e.a ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.