Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Voegwerk herstel in Drenthe laten uitvoeren 

Door de jaren heen kan het bestaande voegwerk van uw gevel los zijn komen te zitten. Ook komt het regelmatig voor, dat voegwerk af begint te brokkelen. In een dergelijke situatie is voegwerk herstel noodzakelijk, om uw gevel z’n oude uitstraling terug te geven! Daarbij voorkomt u op deze manier dat het in huis gaat tochten, of dat er bijvoorbeeld ongedierte tussen uw binnen- en buitenmuur kan komen. Voor voegwerk herstel in Drenthe bent u bij KH Gevelonderhoud aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van voegwerk herstel in Drenthe. Niet alleen bij particulieren, maar ook bij zakelijke partijen. 

Werkwijze bij voegwerk herstel in Drenthe 

Wanneer wij voegwerk herstelwerkzaamheden in Drenthe uitvoeren, zullen we altijd eerst het oude voegwerk voor u verwijderen. Dit doen we door het oude voegwerk weg te slijpen of te hakken, afhankelijk van de staat van uw huidige voegwerk en het type voegwerk wat gebruikt is. Voordat we het nieuwe voegwerk aanbrengen, zullen we de gevel onder een hoge druk reinigen. Tot slot zorgen de gekwalificeerde voegers van KH Gevelonderhoud voor het opnieuw aanbrengen van een voeg tussen uw stenen. 

Advies over de noodzaak van voegwerk herstel in Drenthe 

Het kan soms lastig zijn, om voor uzelf te bepalen of voegwerk herstel noodzakelijk is voor uw woning. Neem in zo’n geval vrijblijvend contact met onze specialisten op, om u hierover te laten adviseren. De ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, maakt dat we u altijd van een eerlijk advies kunnen voorzien over de noodzaak van het uitvoeren van (lokaal) voegwerk herstel in Drenthe. Wanneer mogen we uw voegwerk komen controleren? 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 1 à 2 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2022 meer als vol, eventuele uitvoering werkzaamheden voor nieuw aangevraagde offertes daarom in 2023.
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.