Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Voegwerk herstel Groningen

Voegwerk herstel in Groningen dient te worden uitgevoerd door een professional. Alleen wanneer u deze werkzaamheden door een vakman uit laat voeren kunt u zeker zijn van een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat dat de komende jaren de goede kwaliteit behoudt. Wanneer er voegwerk herstel in Groningen nodig is, dan hoeft u niet verder te zoeken naar een ervaren onderneming. KH Gevelonderhoud kan de werkzaamheden op vakkundige wijze voor u uitvoeren. Wij bieden u een vriendelijke, betaalbare en professionele service.

Wij verzorgen uw voegwerk herstel in Groningen

Wanneer u zoekt naar een ervaren onderneming voor voegwerk herstel in Groningen, dan kunt u rekenen op onze dienstverlening. Wij kunnen de huidige situatie voor u inspecteren en vervolgens een plan maken voor het voegwerk herstel in Groningen. Wij zijn gevestigd aan de Uithuizerweg 19 in Uithuizermeeden. Voor voegwerk herstel zijn wij actief in heel Groningen. U kunt dan ook altijd bij ons terecht wanneer u dergelijke werkzaamheden door een ervaren bedrijf uit wilt laten voeren. Voor ieder project zetten wij vakmensen in die zorgen voor een uitstekend resultaat.

Neem contact op

Wilt u het voegwerk herstel in Groningen aan ons uitbesteden? Dan kunt u natuurlijk eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op. Dit doen wij volledig op basis van uw specifieke situatie. U kunt altijd rekenen op een aantrekkelijk tarief. Belt u gerust eens naar 0595 - 43 44 20 of stuur een mail naar info@khgevelonderhoud.nl voor meer informatie en advies. Wij helpen u graag verder. 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes in ongeveer 2 à 3 weken. Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m het najaar van 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom
eind 2024 en/of begin/voorjaar 2025 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Gevelrenovatie altijd begint met het verwijderen van het oude voegwerk. KH Gevelonderhoud heeft reeds 30 jaar ervaring.