Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Voegwerk reparatie Groningen

Voegwerk reparatie in Groningen is typisch werk voor een specialist. Voegwerk is immers niet gemakkelijk te herstellen wanneer niet duidelijk is wat er gedaan moet worden. Daarom is KH Gevelonderhoud hierin een goede partner. Wij hebben immers veel ervaring in het herstellen van het voegwerk van gevels. Deze specialistische kennis kan ingezet worden voor allerlei soorten gevels. Dit geldt dus ook voor hele oude gevels. Bovendien wordt altijd gewerkt op een manier die past bij de gevel die gerepareerd moet worden. Dit is een belangrijke voorwaarde.

Het doen van een voegwerk reparatie in Groningen

Het is belangrijk om te weten dat het doen van een voegwerk reparatie in Groningen een zeer precieze klus is. Er moet met gereedschap worden gewerkt waarmee het oude voegwerk op een goede en veilige manier kan worden verwijderd. Vervolgens moet het nieuwe voegsel worden aangebracht. Daarom is enige ervaring hierin dus ook zo belangrijk. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat een flinke verbetering is ten opzichte van de beginsituatie. Dit is dus belangrijk om in het achterhoofd te hebben.

Een offerte aanvragen

Voor het doen van een voegwerk reparatie in Groningen is het belangrijk om eerst inzicht te krijgen in de kosten. Dit kan worden verkregen door een offerteaanvraag te doen. Daarmee kan dan direct worden gezien wat gedaan moet worden en wat de prijs hiervoor is. De aanvraag kan worden gedaan via het directe formulier op onze website. U kunt echter ook zelf een e-mail sturen. Gebruik dan info@khgevelonderhoud.nl. Bent u iemand die liever de telefoon oppakt. Dat kan ook. Bel dan naar: 0595-434420.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m medio 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom nazomer en/of najaar 2024 e.e.a ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.