Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Voegwerk Roden

Wilt u uw voegwerk in Roden uitbesteden? Dan gaat u vanzelfsprekend op zoek naar de onderneming die uw voegwerk in Roden professioneel en betaalbaar voor u uit kan voeren. In dit geval bent u zeker aan het juiste adres bij KH Gevelonderhoud. Wij hebben ons onder meer gespecialiseerd in het verzorgen van vakkundig voegwerk in Roden en regio. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht wanneer u deze klus wilt uitbesteden aan een ervaren bedrijf.

Uw voegwerk in Roden voordelig uitbesteden

Wanneer u besluit om uw voegwerk in Roden uit te besteden aan onze onderneming, dan bent u op de eerste plaats verzekerd van de professionele en vakkundige uitvoering van het voegwerk in Roden. Daarnaast heeft u bij ons altijd de garantie op scherpe tarieven. Dit betekent dat u het voegwerk in Roden aan ons kunt uitbesteden tegen een voordelige prijs. Natuurlijk vertellen wij u graag meer over de tarieven die wij hanteren. Wij kunnen altijd, voorafgaande aan het uitvoeren van de specifieke opdracht, een vrijblijvende offerte opstellen.

Neem contact op

Bij KH Gevelonderhoud bent u altijd welkom wanneer u uw voegwerk in Roden wilt uitbesteden aan een professional. Ons bedrijf is te vinden aan de Uithuizerweg 19 in Uithuizermeeden. Wilt u meer informatie, advies of heeft u interesse in een offerte? Bel dan naar 0595 – 43 44 20 of stuur ons een mail, via info@khgevelonderhoud.nl. Wij informeren en adviseren u graag op basis van uw specifieke vraagstuk, waarvoor wij uiteraard altijd een vrijblijvende offerte voor kunnen opstellen.

 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden voor 2023 en begin 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom voorjaar en/of zomer 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.