Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Specialist op het gebied van voegwerk in Winsum 

Begint het bestaande voegwerk in uw buitenmuur los te raken? Vallen er steeds vaker stukjes voeg uit de muur? Het zijn tekenen dat het tijd is om uw voegwerk in Winsum te laten onderhouden, of dit volledig te laten vernieuwen. Niet alleen komt het de uitstraling van uw gevel ten goede, ook voorkomt het dat de constructie van uw woning negatief beïnvloed wordt. Er zou vocht in de muur kunnen trekken, wat aan de binnenzijde van uw woning voor schade kan zorgen. Niet alleen voor het herstel van bestaand voegwerk in Winsum kunt u bij KH Gevelonderhoud terecht. We helpen u ook graag bij de realisatie van een aanbouw aan uw woning. 

Aanpak bij het uitvoeren van voegwerk in Winsum 

Het herstel van voegwerk in Winsum begint voor ons bij het verwijderen van het oude voegwerk. Dit doen we middels hakken en slijpen, afhankelijk van de staat van het voegwerk en de wijze waarop dit is aangebracht. Nadat het bestaande voegwerk verwijderd is, zorgen we dat de gevel grondig gereinigd wordt. Denk aan een lichte, vaak groene aanslag die van de gevel moet worden verwijderd. Nadat de gevel gereinigd is, brengen we het nieuwe voegwerk in Winsum aan. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten voegen, denk aan gladwerk, een holle voeg en bijvoorbeeld een schaduw voeg. 

Advies over uw voegwerk in Winsum 

Twijfelt u of het in uw geval al noodzakelijk is het voegwerk in Winsum te vervangen? Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen een schaduw voeg en bijvoorbeeld gladwerk? We informeren u hier graag over. Neem eens contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken. Op onze website vindt u foto’s van reeds uitgevoerde projecten.   

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

KH Gevelonderhoud tevens gespecialiseerd is in het verwijderen van Graffity.