Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevel renoveren Groningen

Een gevel renoveren in Groningen is een taak die alleen op specialistische wijze uitgevoerd kan worden. Het is belangrijk om het dus ook op deze wijze te bekijken. Het goed onderhouden van een gevel kan immers al lastig zijn, waardoor na enige tijd de staat dermate is dat er flink werk aan verzet moet worden. Dan kan niet anders geconcludeerd worden dan dat dit het best door een specialist zoals KH Gevelonderhoud kan worden gedaan. Dit geeft veel zekerheid over het resultaat.

Een gevel renoveren in Groningen

Ongeacht het soort gevel is het altijd belangrijk om er goed op te letten dat de kwaliteit in goede staat blijft. Dit is immers van belang voor het hele pand. Wanneer blijkt dat de kwaliteit te veel achteruit is gegaan, dan is een gevel renoveren in Groningen eigenlijk de enige juiste zet die dan gedaan kan worden. Zeker ook omdat daarmee de levensduur van het gehele pand in ieder geval tot op enige hoogte verlengd kan worden. Dit kan dus veel schelen.

Contact opnemen

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden die geboden worden op het gebied van het onderhouden van een gevel is het slim om contact op te nemen met KH Gevelonderhoud. Dat kan worden gedaan door direct even te bellen. Het nummer 0595-43 44 20 is de gehele week bereikbaar. Ook een e-mail sturen is een goede optie. Dat kan worden gedaan via info@khgevelonderhoud.nl. De reden van het contact kan een vraag zijn, maar ook het aanvragen van een offerte.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden t/m medio 2024 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom nazomer en/of najaar 2024 e.e.a ook weersafhankelijk.

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.