Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Gevelherstel Roden

Heeft u een professional in gevelherstel in Roden nodig? Dan kunt u eens verder kijken op de website van KH Gevelonderhoud. Wij hebben een jarenlange ervaring in het onderhouden van de meest uiteenlopende gevels. Ook wanneer u behoefte heeft aan een onderneming met veel ervaring in gevelherstel in Roden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de situatie beoordelen zoals deze is. Op basis daarvan kunnen wij u een advies uitbrengen over de werkzaamheden betreffende het gevelherstel in Roden. Zo kunnen wij, samen met u, doornemen welke stappen er genomen moeten worden om de gevel goed te herstellen.

Een jarenlange ervaring in gevelherstel in Roden

KH Gevelonderhoud is een onderneming met een jarenlange ervaring. Wij maken iedere gevel weer als nieuw en hier ervaren onze klanten natuurlijk de voordelen van. Wanneer wij het gevelherstel in Roden voor u uitvoeren, dan ziet de gevel er weer als nieuw uit. Dit betekent dat de waarde van de woning direct weer verhoogd. De gevel is immers het visitekaartje van een woning of bedrijfspand. Wij voeren het gevelherstel in Roden professioneel en vakkundig uit, zodat deze er weer jaren tegenaan kan.

Neem contact op

Wanneer er gevelherstel in Roden nodig is, dan is het aan te raden niet te lang te wachten. Dit kan enkel leiden tot grote(re) schade en meer kosten. Onze onderneming is gevestigd aan de Uithuizerweg 19 in Uithuizermeeden. Wij komen graag op de korte termijn ter plaatse voor een goed gevelherstel in Roden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op 0595 – 43 44 20 of mail naar info@khgevelonderhoud.nl.

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.