Uithuizerweg 19
9982 ND Uithuizermeeden
Tel. 0595 - 43 44 20
info@khgevelonderhoud.nl

Hulp van een ervaren metselaar in Groningen

Op zoek naar een ervaren metselaar in Groningen voor het metselen van een nieuwe muur, of het renoveren van een bestaande gevel? KH Gevelonderhoud is u graag van dienst. Wij zorgen niet alleen voor de uitvoering van het metselwerk. Ook voor persoonlijk advies kunt u bij ons terecht. Welk type metselwerk sluit bijvoorbeeld het beste aan op de stijl van uw gevel? Hoe voorkomt u een snelle slijtage aan de gevel? Naast het metselwerk wat we voor u kunnen uitvoeren, helpen we u ook graag bij een reiniging van de gevel of het beschermen hiervan. 

Metselaar in Groningen inschakelen bij schade 

Als gevolg van de aardbevingen in Noord-Groningen kan er schade aan uw gevel zijn ontstaan. In sommige gevallen zal het opnieuw metselen van een deel van uw muur noodzakelijk zijn om scheuren te herstellen. Als ervaren metselaar in Groningen helpt KH Gevelonderhoud u hierbij! Wij zorgen dat iedere vorm van schade aan uw wand hersteld wordt, om een verergering hiervan tegen te gaan. Een scheur kan groter worden bij een nieuwe aardbeving, als deze niet correct hersteld wordt. Waar in de muur van uw woning heeft u te maken met aardbevingsschade? 

Advies van onze metselaar in Groningen 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze metselaar in Groningen u kan bieden? Bent u benieuwd welke stijlen metselwerk momenteel populair zijn? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Samen zoeken we naar het metselwerk wat het meest geschikt is voor uw gevel. Zo ziet uw gevel er weer strak en fris uit! Wanneer mogen we u helpen bij metselwerkzaamheden rond uw woning? 

Offerte aanvragen

Graag geven wij u inzicht in de kosten voor uw gewenste werkzaamheden. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Uw Offerteaanvraag

De wachttijd voor offertes is ongeveer 2 à 3 weken.
Vanwege enorme drukte zitten wij qua werkzaamheden tot het najaar van 2023 meer als vol, eventuele uitvoering voor nieuw aangevraagde werkzaamheden daarom einde 2023 en/of begin 2024 e.e.a. ook weersafhankelijk
 

Wist u dat?

Het beschermen van uw gevel gebeurt door deze waterafstotend te impregneren. Hierdoor is er geen sprake meer van vochtintreding.